VÄLKOMMEN TILL ALANYA INVEST

Vi har  din
drömbostad i Alanya Turkiet

Alanya Invest drømmebolig alanya Tyrkia leilighet villa Tyrkia
Bolig i  Tyrkia norsk flagg Fastighet i Turkiet svensk flagg Lejlighed Tyrkiet Alanya dansk flagg

AVSALLAR Turkiet- beste strand och öppen hela året

 

LIVE WEBB Kamera

Alanya, Turkiet.

Klicka härAVSALLAR 

 

 

Avsallar ligger ca 20 km väster om Alanya och är ett av de verkliga ”up-and-coming” områderna. Här finns en av de bästa stränderna i området och det finns en fantastisk natur. Det livliga centrumet är ett av de bäst utvecklade i de mindre ortena i regionen med många butiker och restauranger, turkiskt bad m.m. Man har spenderat mycket pengar på att göra området attraktivt för både semestrande och fastboende.

 

Aktiviteter i området är bland annat ett badland, delfinpark, hästridning, vandringsturer i den vackra naturen och mängder av vattensporter.

Avsallar är en ort som är öppen och levande året om och det är en mix av nationaliteter som har hittat hit. Till Antalya flygplats är det ca 1 timme med bil, och till Alanya tar det ca 20 minuter med bil eller dolmusbuss som går från huvudvägen. Om man vill besöka Side för en historisk sightseeing tar det ca 35 min med dolmusbuss.

 

 

Avsallar har Medelhavsklimat där det mesta av regnet kommer under vintern och gör sommaren läng, varm och torr. Inte underligt att Alanya använder slogan ”Där solen alltid skiner”. Havet vid Avsallar har en genomsnittstemperatur på ca 21,4 C, i augusti är det i genomsnitt ca 27,9 C.

 

Avsallar är en snabbt växande ort med ca 9.000 fast boende. Det finns många hotell som reflekterar den typiska turismen och längs med huvudvägen finns många små butiker som säljer mattor, guld, textil, dagligvaror och dagsturer av diverse olika slag. Runt Avsallar finns enorma områden med skog och natur som på vissa ställen sträcker sig ända ner mot havet.

 

 

AAvsallar Kommun blev upprättat år 1986 och vid Alara älven som har sitt utlopp här ligger en av Turkiets bäst bevarade Karavan Saray som är från 1300-talet.

 

Incekum Alanya Turkiet

 

Incekum betyder ”fin sand” och i denna landsbygd finns det många ställen där man kan slappna av eller bada på en av de bästa stränderna längs med den Turkiska Rivieran. Det finns möjlighet att hyra häst både för kortare turer eller heldagar. Camping och picknick områden gör Incekum till en eftertraktad sommar destination av lokalbefolkningen och turister. Incekum Picnic & Camping är ett område som är omgivet av pinjeskog och har en naturlig strandlinje, här är det inträdesavgift. Till Alanya centrum går det regelbunden lokalbuss (dolmus).

 

Incekum Beach Turkiet

 

Stranden har certifikat som en Blue Flag Beach och det finns badvakt samt livräddningsutrustning mellan 09.00 – 18.30. Stränderna har finkorning sand från havsbotten och den klistrar sig inte fast på kroppen, det är från detta namnet Incekum kommer ifrån. Stranden är ca 1 km lång och passar perfekt för småbarnsfamiljer eftersom botten har en svag lutning. Solstolar och parasoll kan man hyra för dagen om man inte har med sig egna.

 

 

 

Flera bilder från Avsallar:

 

alanyainvest Alanya Tyrkia partner Rivierainvest

Riviera Invest vår samarbetspartner och mäklare i Alanya Turkiet
Via Alparslan tar vi updrag på

byggnation och renovering

Alparslan konstruksjonsfirma Alanya Tyrkia

lägenhet  Alanya Turkiet
bostäder  Alanya Turkiet
Karta  Alanya Turkiet
Information Alanya Turkiet
Tannläkare Alanya Turkiet
Om Alanyainvest Alanya Turkiet
kontakta  oss Alanya Invest
Visningstur Alanya Turkiet
Flyg till Turkiet Alanya
Kundreferenser bostad Turkiet Alanya
Alanya området Turkiet information
Köp av bostad Alanya Turkiet
Nyheter Alanya Turkiet
Billiga lägenheter Alanya Turkiet
Bankgaranti bostad Turkiet
Lagfartsgaranti bostad Alanya Turkiet
villa Alanya Turkiet

Avsallar strand Tyrkia Alanya Alanya Invest bolig Tyrkia Alanya

TEL. (009) 0533 4792 263
svensk

EMAIL: lotte@alanyainvest.se