VELKOMMEN
TIL ALANYAINVEST

Vi har  din
drømmebolig i Alanya Tyrkia

Alanya Invest drømmebolig alanya Tyrkia leilighet villa Tyrkia

Leilighet Alanya villa Tyrkia leilighet Oba Mahmutlar- valget er  ditt

MENY

Forside

Boliger

Området

Info

Visning

Referanser

Kjøpsinfo

Nyheter

Om oss

Kontakt oss
Alanya Invest Alanya Tyrkia


Været  i  Alanya
Tyrkia


 

LIVE WEB Kamera

Alanya, Tyrkia.
4 forskjellige.

Klikk herType: Status: Soverom:
Sortering av boliger: Sted: Baderom:
Pris: Havutsikt: Handicap vennlig:
Fri søk :

KALE VILLA KLEOPATRA - Villa med en fantastisk utsikt beliggende under borgen i Alanya, Villa i Alanya
Soverom : 5 - 6 Areal : 500 m² Strand : 600 m.
Baderom : 2 - 4 Status : Gjensalg Pool :
KALE VILLA KLEOPATRA - Villa med en fantastisk utsikt beliggende under borgen i Alanya. Dette er en villa for deg som setter pris på en flott sjøutsikt og fremdeles ha gangavstand til strender og by. Villaen har store rom med store vinduer som gir mye lys og utsikt. Når du kommer inn så blir du møtt av en fantastisk panoramautsikt over sjø, by og fjell. Villaen har 5-6 soverom,2 balkonger, 1 takterrasse og flisbelagt platting rundt huset. Det er to fullverdige bad med dusj- i tillegg er det et stort gjetsetoalett og 2 dusjer, 1 toalett i tillegg til termalbad, badstu og steamrom i underetasjen.Villaen har stort separat kjøkken, minikjøkken i øverste etasje og mulighet for ytterligere 1 kjøkken i nederste etasje. Og utsikten - den har du neppe sett maken til !
 Familievennlig  Havutsikt Pris : 595.000 EUR
VILLA SUNSET- panoramautsikt hav, borg og Alanya. 4 soverom., Villa i Alanya
Soverom : 4 Areal : 280 m² Strand : 2500 m.
Baderom : 3 Status : Gjensalg Pool :
Villa Sunset ligger flott til i området Bektas i Alanya med panoramautsikt over Middelhavet, borgen og Alanya by. Villaen ligger vestvendt, men har alikevel meget gode solforhold pga tomten !. Her kan du velge sol eller skygge. Villaen er på 2 etasjer, med 4 soverom, 3 bad, stor stue med spisedel, stort delvis separat kjøkken, walkin garderobe, bod , balkong og markterrasse. Grønt og usjenert beliggende med fantastisk utsikt fra alle rom.
 Familievennlig  Havutsikt Pris : 450.000 EUR
CAPE TOWN VILLA - en vakker, veldesignet villa med en utrolig flott PANORAMA UTSIKT Middelhav, Alanya by, Kleopatraborgen og fjellene. Eget basseng og dobbeltgarasje, Villa i Alanya
Soverom : 3 - 4 Areal : 318 m² Strand : 2500 m.
Baderom : 4 Status : Gjensalg Pool :
Cape Town villa er en fantastisk villa beliggende opp i åskammen bak Alanya by. Herifra har du en unik panoramautsikt over Middelhavet, Kleopatraborgen, Alanya by og de vakre Taurusfjellene. Villaen er flott og smakfult innredet, og holder meget god standard. Eget basseng og dobbeltgarasje følger med. Villaen ligger rolig til, nesten helt uten innsyn , og her er du din egen herre- den ligger ikke i et villafelt. 3/4 soverom, stor stue med åpen kjøkkenløsning, 4 bad, kjellerstue, bod mm Er du på jakt etter noe UNIKT - bør du ta en titt på denne villaen .
 Familievennlig  Havutsikt Pris : 395.000 EUR
JASMIN villa Kargicak Alanya - eget basseng, fantastisk utsikt, garasje og selges møblert ! Fristet ? Ta en titt!, Villa i Kargicak
Soverom : 3 Areal : 170 m² Strand : 2000 m.
Baderom : 2 Status : Gjensalg Pool :
Jasmin Villa Park ligger på grensen Mahmutlar/ Kargicak like utenfor Alanya.Villaen har en flott utsikt og eget basseng. Utsikten er fantastisk mot det azurblåe Middelhavet, Taurusfjellene og hele Alanyaområdet. Du ser også den vakre opplyste Kleopatraborgen herifra, og har en fantastisk solnedgang i havet.Til villaen hører det også med egen garasje og eget basseng. Villaen ligger i en koselig villapark sammen meed 28 andre villaer. Villaen har en rolig beliggenhet. Villaen selges møblert og har 3 soverom og to bad. Den strekker seg over 2 etasjer. ca 2 km til stranden og 300 meter til nærmeste lille matbutikk, der man får det mest nødvendige til dagligdags bruk.
 Familievennlig  Havutsikt Pris : 121.000 EUR
Byggeklar utsiktstomt for salg i Alanya. 1400m2 med en fantastisk panorama utsikt mot det asurblå Middelhavet , Villa i Kargicak
Soverom : 5 Areal : 280 m² Strand : 6000 m.
Baderom : 4 Status : Nye Pool :
Byggeklar utsiktstomt for salg i Alanya. 1400m2 med en fantastisk panorama utsikt mot det asurblå Middelhavet Denne flotte byggeklare tomten ligger Kargicak som er en del av Alanya. Her får du en mulighet til å bygge en drømmevilla med en fantastisk utsikt over landskap, sjø og fjell.
 Familievennlig  Havutsikt Pris : 210.000 EUR
OASIS CLUB II møblert luksusvilla Konakli Alanya .Anlegget har egen strand og restaurant. , Villa i Konakli
Soverom : 4 Areal : 300 m² Strand : 400 m.
Baderom : 3 - 4 Status : Nye Pool :
Flott villaanlegg med full sikkerhet og mange fasiliteter, som restaurant, egen strand, fellesbasseng, vaktmester, security, gartner m.m. Alarmsystem, safer og store kjøkken i dansk stil med granittbenkeplater og hvitevarer i børstet stål finner du i alle villaene. Likeledes på badene. Det er naturligvis også jacuzzi. Villaen vi har for salg herer fult møblert og har naturligvis eget basseng. Havutsikt !
 Familievennlig Fasiliteter Havutsikt Pris : 550.000 EUR
SERENE VILLA kun 250 meter fra stranden med gangavstand til butikker. 3 soverom. Moderne stil !, Villa i Konakli
Soverom : 3 Areal : 158 m² Strand : 250 m.
Baderom : 2 - 3 Status : Gjensalg Pool :
Serene Villa ligger flott til kun 250 meter fra stranden. Villafeltet består av 4 villaer , hvorav en er solgt. Anlegget skal stå ferdig i 2015. Vilalene har et felles svømmebasseng med barnebasseng og en jacuzzidel. Flott beplantet hage. Villaen har 3 soverom og er bygget over 3 etasjer , med 3 gode balkonger. Gangavstand til butikker og restaurant. Villaene ligger i Alanya, i delen Konakli, som er åpent hele året, med et hyggelig sentrum. En kort busstur inn til Alanya sentrum. Benytt sjansen nå mens prisene enda er lave. Utbygger er en av de mest kjente i Alanyaområdet.
 Familievennlig   Pris : 185.000 - 195.000 EUR
Jasmin villa møblert nær Alanya i Kargicak Mahmutlar med flott beplantet hage og fantastisk utsikt. Rolig beliggenhet. Eget pool og garasje. 3 soverom, Villa i Kargicak
Soverom : 3 Areal : 220 m² Strand : 2000 m.
Baderom : 2 Status : Gjensalg Pool :
Jasmin Villa 6 møblert villa på grensen Mahmutlar/ Kargicak like utenfor Alanya, har en flott beplantet hage og eget basseng. Utsikten er fantastisk mot det azurblåe Middelhavet, Taurusfjellene og hele Alanyaområdet. Du ser også den vakre opplyste Kleopatraborgen herifra, og har en fantastisk solnedgang i havet. Tomten, som er på ca 480 kvm er vakkert beplanteet og flott opparbeidet. Til villaen hører det også med egen garasje og eget basseng. Villaen ligger i en koselig villapark sammen meed 28 andre villaer. Tomten er ganske usjenert og villaen har en rolig beliggenhet. Villaen selges møblert og har 3 soverom og to gode bad. Den strekker seg over 2 etasjer. ca 2 km til stranden og 300 meter til nærmeste lille matbutikk, der man får det mest nødvendige til dagligdags bruk.
 Familievennlig  Havutsikt Pris : 249.000 EUR
SPESIAL : GOLD Residence 5 villa med fantastisk utsikt. over hav og fjell selges møblert ! 3 soverom. Eget pool. Gulvvarme., Villa i Kargicak
Soverom : 3 Areal : 209 m² Strand : 3200 m.
Baderom : 3 Status : Gjensalg Pool :
Gold residence 5 villa med eget pool og en fantastisk utsikt over Middelhavet, Alanyabukten og de vakre Taurusfjellene.Villaen har 3 soverom og selges møblert. Det er marmor på allle gulv og gulvvarme. Peis i stuem . En stor vidunderlig takterrasse. Stor solterrasse ved bassenget. Beplantet hage. Selges fra nordmenn. Velholdt!
 Familievennlig  Havutsikt Pris : 245.000 EUR
OLIVE CITY luksus ferieanlegg i Oba..Stor vertikaltdelt villa i 5 stjerners ferieanlegg med 2 boenheter, Villa i Oba
Soverom : 2 - 3 Areal : 295 m² Strand : 1700 m.
Baderom : 3 Status : Nye Pool :
OLIVE CITY Oba Alanya Villa - Luksus ferieanlegg med 5 stjerner beliggende i bakre Oba. Her har du alle fasiliteter du kan drømme om.Utopia... I begynnelsen var det hele en drøm; en gnist; som mange kreative mennesker gikk rundt med. Nå er alle disse drømmene i ferd med å bli virkelighet gjennom Olive City! Vertikaltdelt villa med 2 boenheter.
 Familievennlig Fasiliteter Havutsikt Pris : 395.000 - 405.000 EUR
KALE VILLA ANTIK i Alanya bys histroiske område med panoramautsikt. Meget spesielle luksusvillaer med felles fasiliteter, Villa i Alanya
Soverom : 3 Areal : 300 m² Strand : 100 m.
Baderom : 4 Status : Nye Pool :
KALE VILLA ANTIK Alanya, er et flott luksusanlegg under utbygging rett nedenfor Kleopatraborgen i Alanya by. Anlegget består av 4 bygg med vertikaltdelte villaer ( totalt 8 ) og 4 separate villaer. Innen området er dte heis og fasiliteter. 2 bassengområder. Meget spesielle villaer med gangavstand til alt i Alanya by og kun 100 m til stranden. Anlegget vil stå ferdig i desember 2012.
 Familievennlig Fasiliteter Havutsikt Pris : 500.000 - 1.100.000 EUR
BELEK GOLF VILLA TYRKIA royal, Villa i BELEK
Soverom : 3 Areal : 316 m² Strand : 1000 m.
Baderom : 2 Status : Nye Pool :
Golf Villa Belek Tyrkia nær golfbanene utenfor Antalya på det berømte golfstedet Belek.
 Familievennlig Fasiliteter  Pris : 490.000 - 525.000 EUR

Rivierainvest Alanya Tyrkia partner Alanyainvest

RIVIERA INVEST samarbeidspartner og eiendomsmegler Alanya Tyrkia.

Via Alparslan tar  vi oppdrag på

boligbygging og renovering

Alparslan konstruksjonsfirma Alanya Tyrkia

leilighet  Alanya Tyrkia
boliger  Alanya Tyrkia
Kart  Alanya Tyrkia
Informasjon Alanya Tyrkia
Tannlege Alanya Tyrkia
Om Alanyainvest Alanya Tyrkia
kontakt  oss Alanya Invest
Visningstur Alanya Tyrkia
Direkte fly Tyrkia Alanya fra Norge
Referanser bolig Tyrkia Alanya
Alanya området Tyrkia informasjon
Kjøp av bolig Alanya Tyrkia
Nyheter Alanya Tyrkia
Billige leiligheter Alanya Tyrkia
Bankgaranti bolig Tyrkia
Skjøtegaranti bolig Alanya Tyrkia
villa Alanya Tyrkia

Avsallar strand Tyrkia Alanya Alanya Inv est bolig Tyrkia Alanya

TEL. (009) 0535 792 8650
Norsk 33774419(legg igjen beskjed )

EMAIL: info@alanyainvest.com