VÄLKOMMEN TILL ALANYA INVEST

Vi har  din
drömbostad i Alanya Turkiet

Alanya Invest drømmebolig alanya Tyrkia leilighet villa Tyrkia
Bolig i  Tyrkia norsk flagg Fastighet i Turkiet svensk flagg Lejlighed Tyrkiet Alanya dansk flagg

Golf i Turkiet - Belek golfarens paradis

 

LIVE WEBB Kamera

Alanya, Turkiet.

Klicka här


Belek, golfarens paradis i Turkiet

Denna lilla exklusiva semesterort ligger endast 30 minuter från Antalya och är känd för sina golfbanor i världklass. Här kan du bo lyxigt invid stranden och de bästa golfbanorna. Det finns två offentliga stränder i Belek med fri entré. Några anläggningar har tillgång till sina privat ständer annars är det många hotell som har sin del av stranden.

Belek ligger vackert invid Taurusbergen och består i huvudsak av hotell, restauranger, gröna golfbanor och kilometerlånga stränder. Orten är byggd runt och omkring golfen vilket gör Belek till en pärla för golf älskare.

http://alanyainvest.com/golf/Belek411.jpg

Det är inte heller långt till kulturupplevelser och sevärdheter så som forntida byn Aspendos som har en av de bäst bevarade teatrarna i hela lill-Asien. Här arrangeras det en opera och balett festival i juni och akustiken är helt suverän.

Den antika byn Perge, som ligger ca 15 km väst om Belek, är daterad till ca 1000 f.Kr. och man kan i dag se omfattande och imponeraden ruiner av bla en teater, en stadio, romerska bad och ett grekiskt bycentrum. Området runt Antalya erbjuder mång fornhistoriska fynd och ruiner.

Stranden i Belek

Det viktigaste i dagslivet för en Belekbo är kanske den långa, grovkorniga stranden. Denna del av kusten är även känd för sina många sköldpaddor. Vill man se mer av djurlivet kan man ta en tur upp längs med Manavgat älven till vattenfallen och markanden i Manavgat. Observera att det är endast är 2 offentliga stränder i Belek, de andra är ägda av hotellen i området.

http://alanyainvest.com/golf/Belek513.jpg

Shopping i Belek

Butikerna i Belek är till för turisterna och erbjuder skinnvaror, kläder och souvenirer. Vill du göra ett fynd är det bäst att ta bussen till Kadriye där du finner det mesta till rimmligt pris.

Mat och uteliv i Belek

Om du söker det äkta turkiska köket är det återigen en kort busstur till Kadriye som gäller. Annars finns restauranger och barer läng med vägen genom Belek och på hotellen. Många har levande musik och det finns några nattklubbar.

kart belek

Karta över Belek

Turistorten Belek är berömt för sina fantastiska hotell och golfbanor. Belek ligger endast 30 min bilfärd från Antalyas internationella flygplats och har många intressanta historiska sevärdigheter. Det finns 6 mästerskaps golfbanor att välja på och alla ligger i vackra naturomården. Banorna är anlagda i anknytning till hotell och hotellgästerna har förtur. Ni som vill spela golf i Belek bör därför på förhand kontakta personal på golfbanorna för att få klartecken att tid och möjlighet finns.

Kart  Belek Golf Tyrkia

Belek golf paradisTyrkia

Vägbeskrivning :

Den lättaste vägen till Belek frånb Alanya är att hyra en bil och följa vägen mot Antalya och sedan skyltar. Avståndet är ca 100 km på bra vägar och tar ca 1 timme att köra.

Kommer man från Antalya flygplatss är det ca 25 km österut och ca 15 min körning.

För mer information om Belek – golfarens paradis – och dets golfbanor Tuyrkiet -klicka här

 

alanyainvest Alanya Tyrkia partner Rivierainvest

Riviera Invest vår samarbetspartner och mäklare i Alanya Turkiet
Via Alparslan tar vi updrag på

byggnation och renovering

Alparslan konstruksjonsfirma Alanya Tyrkia

lägenhet  Alanya Turkiet
bostäder  Alanya Turkiet
Karta  Alanya Turkiet
Information Alanya Turkiet
Tannläkare Alanya Turkiet
Om Alanyainvest Alanya Turkiet
kontakta  oss Alanya Invest
Visningstur Alanya Turkiet
Flyg till Turkiet Alanya
Kundreferenser bostad Turkiet Alanya
Alanya området Turkiet information
Köp av bostad Alanya Turkiet
Nyheter Alanya Turkiet
Billiga lägenheter Alanya Turkiet
Bankgaranti bostad Turkiet
Lagfartsgaranti bostad Alanya Turkiet
villa Alanya Turkiet

Avsallar strand Tyrkia Alanya Alanya Invest bolig Tyrkia Alanya

TEL. (009) 0533 4792 263
svensk

EMAIL: lotte@alanyainvest.se