VELKOMMEN
TIL
ALANYAINVEST

Vi har  din
drømmebolig i Alanya Tyrkia

Alanya Invest drømmebolig alanya Tyrkia leilighet villa Tyrkia

HISTORIEN OM KAPPADOKIA

MENY

Forside

Boliger

Området

Info

Visning

Referanser

Kjøpsinfo

Nyheter

Om oss

Kontakt oss


Alanya Invest Alanya Tyrkia


Været  i  Alanya
Tyrkia


 

 

LIVE WEB Kamera

Alanya, Tyrkia.
4 forskjellige.

Klikk herKAPPADOKIA - historien om

Kappadokia er i dag en av verdens mest uvanlige regioner. Tre store vulkaner og en mengde små har gjennom millioner av år spydd gigantiske askeskyer opp i luften over området.

Da asken falt ned på jorden, dannet den en lavalignende substans som dekket store deler av området i et opptil 300 meter tykt lag. Vind og regn fjernet de løse lagene, slik at bare de hardere elementene ble stående. Dette resulterte i det eventyrlandskapet med kjegler, søyler, tinder, sopp, og skorsteiner som vi kjenner til i dag. De høyeste strekker seg 40 meter over bakken.

Det enorme teppet av vulkansk aske ble til tuffstein, som er lett å hogge i. Når den blir eksponert for luft, blir den hard som sement. I dette månelandskapet vokste det svært få trær som kunne brukes som byggemateriale, og innbyggerne utviklet derfor en helt spesiell sivilisasjon.

Menneskehender utførte nesten like utrolige underverker i området som naturen. Det steinete eventyr landskapet er fylt med et nettverk av menneske skapte grotter og underjordiske byer med boligkvarter, kirker, fjøs, skoler og annet. Når de skulle bygge boliger, hogde de seg langt inn i fjell og steiner, eller ned i bakken, fordi det var lett og ikke krevde annet verktøy enn en hakke og rå muskelkraft. Fantastiske tunnelkomplekser dannet hele byer med så mange som åtte etasjer gjemt under jorden. I den største av disse skal det kunne ha oppholt seg ca 20.000 mennesker.

Området har vært bebodd fra ca1800 – 1200 f.kr. Stedet ble etter hvert et tilfluktsted for tidlige kristne som måtte flykte fra Romas forfølgelse og opprettet klostersamfunn. De gravde ut omfattende boliger og klostre i området. I begynnelsen av det 7 århundre ble kirkene utsmykket med flotte fresko malerier som den dag i dag fremstår som meget gode. I flere av kirkene kan du se disse.

Mange av grottene og tunnelene er i dag i privat og kommersiell bruk. Familier bor i huler og bruker deler av underjordiske tuneller som kjellere og fjøs. Du finner også mange grotte hotell og restauranter i området. Etter at turismen åpnet for fullt i 1980 årene så har området opplevd enorm vekst og utvikling.

Flere av stedene i området er også underlagt UNESCOs verdensarv liste. Den største trusselen mot dette eventyrlige landskapet er erosjon og fra menneskene som i utgangspunktet var med på å skape dette eventyrlandet.

 

Kappadokia Tyrkia

Kappadokia Tyrkia

Kappadokia Tyrkia

Kappadokia Tyrkia

Kappadokia Tyrkia

Kappadokia Tyrkia

Kappadokia Tyrkia


Kappadokia Tyrkia


Kappadokia TyrkiaTilbake til hovedsiden Kappadokia
alanyainvest Alanya Tyrkia partner Rivierainvest

Riviera Invest samarbeidspartner og eiendomsmegler Alanya Tyrkia.

Via Alparslan tar  vi oppdrag på

boligbygging og renovering

Alparslan konstruksjonsfirma Alanya Tyrkia

leilighet  Alanya Tyrkia
boliger  Alanya Tyrkia
Kart  Alanya Tyrkia
Informasjon Alanya Tyrkia
Tannlege Alanya Tyrkia
Om Alanyainvest Alanya Tyrkia
kontakt  oss Alanya Invest
Visningstur Alanya Tyrkia
Direkte fly Tyrkia Alanya fra Norge
Referanser bolig Tyrkia Alanya
Alanya området Tyrkia informasjon
Kjøp av bolig Alanya Tyrkia
Nyheter Alanya Tyrkia
Billige leiligheter Alanya Tyrkia
Bankgaranti bolig Tyrkia
Skjøtegaranti bolig Alanya Tyrkia
villa Alanya Tyrkia

Avsallar strand Tyrkia Alanya Alanya Invest bolig Tyrkia Alanya

TEL. (009) 0535 792 8650
Norsk 33774419(legg igjen beskjed )

EMAIL: info@alanyainvest.com