VÄLKOMMEN TILL ALANYA INVEST

Vi har  din
drömbostad i Alanya Turkiet

Alanya Invest drømmebolig alanya Tyrkia leilighet villa Tyrkia
Bolig i  Tyrkia norsk flagg Fastighet i Turkiet svensk flagg Lejlighed Tyrkiet Alanya dansk flagg

KONAKLI Alanya Turkiet

 

LIVE WEBB Kamera

Alanya, Turkiet.

Klicka härKONAKLI Alanya Turkiet

Ca 10 km väster om Alanya finns Konakli som är ett mindre semesterparadis. Allt ligger koncentrerat runt det nya centrumet och bakom upp mot bergen finns det lantliga Konakli med sitt jordbruk. Här finns även en älvdal som påminner om Dim Cay älven, men denna är i mindre format. Huvudvägen mot Alanya och Antalya går precis invid själva Konakli centrum och det går lokala dolmusbussar i båda riktningarna.

Här finns många hotell placerade mot havet, de har ofta privat strand så man får hålla uppsikt på vad som gäller. Det finns även en större nattklubb under sommarhalvåret. Under vinterhalvåret är det många av butikerna och restaurangerna som håller stängt, men detta ändras sakta.

Konakli, som en gång var känt under namnet Telatiye, är en snabbt växande semesterort vid Medelhavet. Området är mest plant med några får branta backar och detta gör Konakli idealt för personer som har problem med att gå.

Konakli centrum ligger ca 12 km väster om Alanya centrum och har en av de äldsta kulturhistorierna av de västra tätorterna. De största intäkterna kommer från turismen och under de senaste åren har orten utvecklat ett eget mindre centrum där man kan hitta allt man behöver.

   

Varje onsdag anordnas den lokala marknaden med försäljning av frukt och gröns samt annat smått och gott.

Till Antalyas flygplats är det ca 1 timmes bilfärd och till Alanya centrum ca 10 min. Det finns butiker, restauranger, barer, läkare, postkontor, bankkontor, bageri, internet café och mycket mer att välja på i Konakli. Generellt är de turkiska handlarna väldigt hjälpsamma och levererar dina varor hem till dig.

Konakli har många grönområden i närheten av de större butikerna och centrum, detta är något som ofta är bortsett i andra orter. Här kan man ta en paus från shoppingen och se på vardagslivet. Det finns även en lekpark till barnen och ett stort köpcentrum.

Konakli är en semesterort du kan besöka året om, under vintermånaderna är det lugnare och inte så mycket turister. Under vintermånaderna är lokala butiker och instanser mer tillpassat de boendes behov och onsdagsmarknaden visar ett mer subtilt ansikte.

Det finns mer än 1.500 lokala hantverkare där ca 55% jobbar innom turismen, ca 27% innom jordbruk, ca 15% innom handel och ca 3% innom industrinäringen.

 

 

 

Badeland Konakli Alanya- Aqua Flora

 

Konakli Alanya luksus villa leilighet  Tyrkia

 

alanyainvest Alanya Tyrkia partner Rivierainvest

Riviera Invest vår samarbetspartner och mäklare i Alanya Turkiet
Via Alparslan tar vi updrag på

byggnation och renovering

Alparslan konstruksjonsfirma Alanya Tyrkia

lägenhet  Alanya Turkiet
bostäder  Alanya Turkiet
Karta  Alanya Turkiet
Information Alanya Turkiet
Tannläkare Alanya Turkiet
Om Alanyainvest Alanya Turkiet
kontakta  oss Alanya Invest
Visningstur Alanya Turkiet
Flyg till Turkiet Alanya
Kundreferenser bostad Turkiet Alanya
Alanya området Turkiet information
Köp av bostad Alanya Turkiet
Nyheter Alanya Turkiet
Billiga lägenheter Alanya Turkiet
Bankgaranti bostad Turkiet
Lagfartsgaranti bostad Alanya Turkiet
villa Alanya Turkiet

Avsallar strand Tyrkia Alanya Alanya Invest bolig Tyrkia Alanya

TEL. (009) 0533 4792 263
svensk

EMAIL: lotte@alanyainvest.se