VÄLKOMMEN TILL ALANYA INVEST

Vi har  din
drömbostad i Alanya Turkiet

Alanya Invest drømmebolig alanya Tyrkia leilighet villa Tyrkia
Bolig i  Tyrkia norsk flagg Fastighet i Turkiet svensk flagg Lejlighed Tyrkiet Alanya dansk flagg

Alanya Invest Turkiet - om oss

 

LIVE WEBB Kamera

Alanya, Turkiet.

Klicka här


ALANYA INVEST
din bostadsförmedlare i Alanya, Turkiet


40 års erfarenhet innom byggbranchen ger vi Dig trygghet och säkerhet. Lagfartsgaranti, Om lagfarten inte blir levererad överför vi tillbaka alla inbetalningar, gäller färdigställda bostäder.
Bankgaranti, Vi erbjuder BANKGARANTI på alla projekt under byggnation. På färdigställda byggnader används lagfartsgaranti. Visningsturer, Vi har inte visning i grupp där våra kunder måste följa ett gemensamt program. Vi tror på individuell visning. Vänligen kontakta oss för visning..
AVGIFTSFRITT Gebyrfri visning, Vi tar ingen ”visningsavgift” från kunder som kommer på visning med oss. Svenskt kontrakt, Allt står på svenska så att du som kund vet vad du skriver under

alanyainvest.com

After Service, Ha en probelmfri vardag med vår after-service

Alanya Invest är ett norskregistrerat bolag i Brønnøysundsregisteret under org. nr 989 694 871

Alanya Invest är förmedlare av bostäder, lägenheter och villor, i hela Alanya området, Turkiet. Vi har även tomter och kan hjälpa till med nybyggnation och renovering. Vi kan även förmedla hotell, restauranger och butiker i Alanya.

Enligt Turkisk lag måste man ha en turkisk mäklare för att förmedla bostäder i Turkiet och Alanya Invest samarbetar med Riviera Invest/Alparslan Construction och vår mäklare är Ismail Alparslan. Alparslan Construction är ett familjeägt byggföretag med över 40 års erfarenhet innom byggbranchen och Riviera Invest är dotterbolaget som ägnar sig åt försäljning av fastigheter i Alanya. Alanya Invest tar hand om den skandinaviska marknaden och tillsammans är vi ett mycket bra team med hela Europa som marknad. Vi har även turkiskt advokat knuten till oss.

Vi har möjligheten att få tag på de flesta bostäder från nästan alla byggföretag i Alanyaområdet, 95% av allt nybyggt och återförsäljningar.Dock är det en stor procent av de tillgängliga bostäderna vi inte vill förmedla eftersom det är du som kund som kan få problem vid ett köp av någon av dessa bostäder. Vi ger lagfartsgaranti till våra kunder vilket säkrar dig som kund att du får pengarna tillbaka om du inte får din lagfart levererad. Du kan då avbryta kontraktet, skrivet på svenska så du förstår allt vad som står, och köpet.

Genom Alparslan Construction/Riviera Invests 40 år innom byggbranchen har de byggt upp tillräcklig garanti i banken i Turkiet, på så sätt kan vi erbjuda en bankgaranti på din bostad i Alanya, Turkiet om du så önskar det.

Vi erbjuder även after-service till våra kunder för fortsatt hjälp efter köp med bl.a hantverkare, betalning av räkningar, transfer t&r, städning, advokat och även möbel inköp.

Alanya Invest har kunskap om områdena runt Alanya samt kontakt med de flesta byggföretag och därmed ett stort spektra av bostäder. Vi kan hitta det mesta både innom nybyggnation och återförsäljningar, både direkt från byggföretagen eller via vår lokala mäklare. Vi har bostäder i de flesta prisklasserna i de flesta områdena i Alanya och med vår lokalkännedom kan vi enklare hitta det område som motsvarar dina förväntningar. Vi vill visa dig områdena på ett enkelt och personligt sätt så att du själv kan bli bekant med dessa.

Vi förmedlar bostäder först och främst i Alanyaområdet som sträcker sig från Demirtas i öst till Avsallar i väst. Vi har även några bostäder i Belek för dig som spelar golf men med de planlagda golfbanorna i Alanya samt Gazipasa flygplats kan man även hitta sitt golfparadis även i Alanya. I områden utanför Alanya området (definierat ovanför) kan vi ibland använda lokala företag.

Vi vill att du ska göra ett tryggt bostadsköp av den bostad som passar dig bäst. Köp aldrig av en mäklare som inte kan visa mäklarbevis och bevis på att de är registrerade i handelskammaren samt betalar skatt. Här nedanför finns kopior av våra dokument, dock inte skattebevis eftersom det är en risk för bedragare att då använda det. Skattebeviset kan du gärna få se på plats när vi träffas.

Priser på våra bostäder vi förmedlar är de samma som byggföretagen erbjuder, vi fungerar som en mellanhand mellan dig och byggföretaget och ger dig tryggheten att förstå hela köpesprocessen. Om du köper en återförsäljnings bostad, eller andra specialpriser, ger vi dig nettopriset och lägger på 3% mäklarprovison. Vi hjälper dig även med att öppna bankkonto och samla alla de nödvändiga dokument som behövs vid ett bostadsköp i Turkiet. Om du önskar något dokument översatt kan vi även förmedla hjälp till detta. Vi har även vår egen advokat i Alanya om det skulle behövas, samt svensk/norsk tolk.

Vi vill göra allt för att du ska hitta din drömbostad och bli en lycklig bostadsägare i Turkiet på ett tryggt och enkelt sätt!

Med vänlig hälsning

Elisabeth Bruheim

Alanya Invest

 

Välkommen till ett tryggt köp av bostad i Turkiet!

 

 VÅR SAMARBETSPARTNER ALPARSLAN CONSTRUCTION / RIVIERA INVEST
– vår mäklare i Alanya

Riviera Invest är dotterbolag till Alparslan Construction som är ett familjeägt byggföretag som etablerades 1971. Alparslan Construction har specialiserat sig på att bygga bostäder och har uppfört mer än 1000 olika lägenheter och villor i Alanya området.

I kärnpositioner som ekonomi/finans, försäkring och juridik är det ansatt professionella med lång erfarenhet innom sina respektive brancher. Sällskapet har all nödvändig kompetens, godkännanden och licenser för att driva företaget lagligt i den turkiska fastighetsmarknaden. Tillsammans har vi en portfölj med lyxlägenheter, penthouselägenheter och exklusiva villor till fördelaktiga priser samt kunskap om de bästa nya projekten i regionen. Vi har även återförsäljnins bostäder till rimmliga priser. Den gemensamma nämnaren är att varje bostad vi erbjuder genomgår en mycket sträng kontroll.

Din fastighetsinvestering är avgörande på placering och kvalitet av bostaden. För oss är det viktigt att du känner dig säker i din investering och vi vill tillsammans med dig arbeta fram den ideala bostaden i förhållande till dina krav och specifikationer.

Vi har även flera investeringsobjekt så tveka inte att kontakta oss om du letar efter kommersiella fastigheter, butiker, hotell eller restaurang.

Här nedanför följer en kort presentation av vem vi är samt alla våra dokument :

 

Bilder från kontoret

 

Vår fastighetsmäklare i Alanya, Turkiet ; Ismail Alparslan

Mäklarbevis, Turkiet


 

 ALANYA INVEST TURKIET
Elisabeth Bruheim Alanya Invest
Elisabeth Bruheim
Alanya Invest

Är daglig ledare för Alanya Invest och började jobba innom resebranchen 1983 med fritidsresor, semesterresor och gruppresor. Började år 2000 att jobba för Syden Hus AS, som var en av de fasta kunderna från resebyrån, och jobbade med bostäder i Spanien i nästan 5 år. Har även jobbat innom Remax och gått Remax Mäklarskola. Efter att ha jobbat för olika firmor som förmedlade bostäder i Turkiet startade Elisabeth sin egen firma i april 2006.

“Sedan första gången jag var i Turkiet 1995 har jag varit där nästan 30 gånger innan jag har bosatt mig här året om. Jag känner gott till de områden vi säljer bostäder i. Jag gillar att hjälpa norrmän med köp av bostad i Alanya området, och visa dem vilket fantastiskt ställe detta är, och har många bra förbindelser på plats. Därför driver jag Alanya Invest – en firma som önskar ge personlig service utan att du ska känna pressen att köpa. Vi är här för att hjälpa dig! Vi kommer alltid att se efter dig. Jag bor i Alanya året om.”

info@alanyainvest.com

Telefon (009) 0535 792 8650


Åge Stubben
Alanya Invest

Vår “alltmöjligman”. Han har besökt Alanya flera gånger sedan 2005 och är välorienterad i Alanyaområdet. Sedan 2011 bor fast i Alanya. Åge hjälper till där det behövs och oftas möter du han på visning eller får svar via mail, han är mycket duktig på datorn. Hans mål är att hjälpa dig att göra ett tryggt och säkert bostadsköp i Alanya, Turkiet.

aage@alanyainvest.com

Telefon (009) 0531 713 2420

Lotte
Alanya Invest
Vår svenske medarbeidare

lotte@alanyainvest.se
Riviera Invest bolig Alanya Tyrkia villa Alanya leilighet Tyrkia hus

Riviera Invest – I Turkiet är vi samarbetspartner med byggfirman Alparslan Construction Ltd och mäklarfirman Riviera Invest. Alparslan grundades 1971 och har byggt mer än 1000 bostäder i Alanyaområdet. Alanya Invest kan även använda sig av deras samarbetspartners innom banker, försäkring, advokater, service avtal m.m. Vi delar även kontor med Alparslan / Riviera Invest i Alanya, detta ligger placerat i närheten av Anadolu Sjukhuset (f.d Can Hospital).


Ismail Alparslan
Rivierainvest

Ismail är vår fastighetsmäklare och ägare av Riviera Invest. Han äger även 50% av vår gemensamma firma Riviera Partners.

Email: info@rivierainvest.com

Alanya office: +90 242 522 32 26 , Fax: +90 242 522 32 27
Mobile: +90 532 324 88 85

 


Ahmet
Ahmed är vår after-service man som ser sköter kontroll av din lägenhet när du inte själv är på plats. Han ordnar även med reparationer, nödvändiga dokument, ansökning om lagfart och eventuella problem som kan uppstå.

Kubra
Kubra sköter den administrativa delen för företagen samt samordnar all after-service.
Serkan
Serdar
Serdar är vår webbmaster och oslåbar när det gäller allt innom datorer. Han kan även prata lite tyska och engelska.
tedame
Nazan
Nazan är vår kokerska och ”te-dam” och lagar god turkisk lunch till hela kontoret varje dag.

På kontoret har vi även svensk-, finsk-, tysk-, rysk- och holländsk talande medarbetare som kan stå till tjänst om du så behöver.

 

Våra möbelsnickare i Alanya

Rasid Özcelik och Ramazan Karaca kan göra alla möbler du önskar! Allt från hela kök (se foton nedan) till sängar, badrumsmöbler, utemöbler etc. Kontakta oss för mer information.

 

Statliga dokument och tillstånd för att driva företaget (fastighetsförmedling och byggfirma) :

  

För mer information tag kontakt med oss

För bostader Turkiet Alanya - kontakt

Alanya Invest bolig i  Alanya Tyrkia Bankgaranti leilighet Alanya villa Tyrkia

www.alanyainvest.com

Elisabeth Bruheim
00 90 535 792 8650

Tlf 45 03 03 73

info@alanyainvest.com

 

alanyainvest Alanya Tyrkia partner Rivierainvest

Riviera Invest vår samarbetspartner och mäklare i Alanya Turkiet
Via Alparslan tar vi updrag på

byggnation och renovering

Alparslan konstruksjonsfirma Alanya Tyrkia

lägenhet  Alanya Turkiet
bostäder  Alanya Turkiet
Karta  Alanya Turkiet
Information Alanya Turkiet
Tannlläkare Alanya Turkiet
Om Alanyainvest Alanya Turkiet
kontakta  oss Alanya Invest
Visningstur Alanya Turkiet
Flyg till Turkiet Alanya
Kundreferenser bostad Turkiet Alanya
Alanya området Turkiet information
Köp av bostad Alanya Turkiet
Nyheter Alanya Turkiet
Billiga lägenheter Alanya Turkiet
Bankgaranti bostad Turkiet
Lagfartsgaranti bostad Alanya Turkiet
villa Alanya Turkiet

Avsallar strand Tyrkia Alanya Alanya Invest bolig Tyrkia Alanya

TEL. (009) 0533 4792 263
svensk

EMAIL: lotte@alanyainvest.se